dissabte, 20 d’octubre del 2012

El conte de l'extraterrestre i el robot xicotet

El robot xicotet que un dia es va trencar
Hi havia una volta un robot que era molt xicotet que vivia a Venus. Un dia es va trencar, i es va posar a plorar. Un extraterrestre que passava per allà i va preguntar:
-Robot xicotet, què et passa?
- Que m'he trencat, i no puc tornar a casa.
- No et preocupes, que jo tinc un amic que li diuen Vicent i arregla robots xicotets.
Aleshores l'extraterrestre va agafar el telèfon i li va tocar a Vicent.
- Vicent, sóc l'extraterrestre. Tu arregles robots xicotets?
- Sí, clar.
- Doncs vine ací, que hi ha un robot xicotet que s'ha trencat i no pot tornar a casa, pobret.
Al cap d'uns minuts va arribar Vicent, va vore el robot xicotet i va dir:
- Mira, puc arreglar el robot xicotet, però necessite una ferramenta que no tinc ací, que està a Júpiter. I necessitem una nau espacial per anar a buscar la ferramenta.
- Jo tinc un amic que té una nau espacial, li preguntaré si ens la deixa!-Va dir l'extraterrestre. I va agafar el telèfon de nou.
- Ximo, tens una nau espacial?
- Sí, clar.
- Ens la pots deixar? És que el robot xicotet s'ha trencat, i no pot tornar a casa. I Vicent el vol arreglar, però la ferramenta que necessita per arreglar-lo està a Júpiter, i necessitem anar a Júpiter.
Al cap d'uns minuts va arribar Ximo amb la seua nau espacial, i van pujar tots dins la nau espacial: Ximo, Vicent, l'extraterrestre i el robot xicotet.
La nau espacial es va enlairar i van volar per tot l'espai. Van passar pel costat de dos planetes: La terra i Mart... fins que van arribar a Júpiter.
Una volta a Júpiter van baixar de la nau espacial i es van posar a buscar la ferramenta. Van començar a caminar, i caminar i caminar... i no trobaven res. Fins que es van topar amb el Mickey raro (el Mickey marcià), i Pluto de Pluto.
- Què feu a Júpiter?- Va preguntar el Mickey raro.
- Hem vingut a buscar una ferramenta que té Vicent per arreglar el robot xicotet, pobret, que s'ha trencat i no pot tornar a casa. Ens pots ajudar a trobar-lo?
- Clar que sí. Un poc més cap allà hi ha un armari. Potser trobem la ferramenta.
I caminarem un poc més fins que es van trobar un riu. Ara no podien passar.
- Què farem ara?- Va dir l'extraterrestre preocupat.
- No et preocupes- va respondre el Mickey raro- cridarem a Toodles, a vore si els podia oferir alguna cosa per a travessar el riu. Toodles va arribar volant /cantem la cançoneta de toodles/ i els va oferir un pont per a travessar el riu. Quan van arribar a l'altra vora van trobar un armari gegant.
- Mireu, ací deu estar la ferramenta.
Vicent va obrir la porta, i li van caure damunt tot ple de coses.
- I ara, com trobarem la ferramenta enmig de tot este desastre?- Va preguntar l'extraterrestre preocupat.
Aleshores el Mickey raro va proposar cridar a Toodles de nou, a vore si tenia alguna altra cosa que els poguera ajudar a trobar una ferramenta. Van cridar a toodles, i Toodles va arribar volant /cantem la cançoneta de toodles/. Toodles els va oferir aleshores unes caixes de plàstic.
- Com ens poden ajudar unes caixes de plàstic?
- Molt fàcil- va dir el Mickey raro- hem d'endreçar totes les coses i classificar-les en caixes. Quan estiga tot endreçat trobarem la ferramenta.
Entre tots es van posar a ordenar tots aquells trastos i finalment van trobar la ferramenta. El Mickey raro els va agrair que l'ajudaren a ordenar aquell armari tan desastre.
Van tornar tots a la nau espacial: l'extraterrestre, Vicent i Ximo, i els esperava dins la nau el robot xicotet. El Mickey raro i Pluto de Pluto els van dir adéu, i van tornar amb la nau espacial fins a Venus. Una volta a Venus, Vicent va arreglar el robot xicotet, i així va ser com el robot xicotet, gràcies als seus amics, va poder tornar a casa.
I conte contat, ja s'ha acabat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada